Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سرهنگ مجید رضایی»، معاون ترافیکی پلیس راهور، در رابطه با تصادف صبح امروز در مقابل سفارت روسیه گفت: صبح امروز در ساعت 04:50 موقعیت خیابان فیاضی، شریفی منش یک دستگاه میکسر پس از برخورد با خودرو پراید و دیوار سفارت روسیه  واژگون و منجر به فوت راننده و مصدومیت سه نفر همچنین تخریب دیوار سفارت شد.

وی در خصوص جزئیات این تصادف بیان کرد: یک دستگاه میکسر از تقاطع شبدیز فیاضی که در صف تخلیه بار بتون بوده به صورت دنده عقب وارد کارگاه می شود؛ به دلیل این که دنده عقب  جا نیفتاده است؛ کامیون میکسر شروع به حرکت به جلو می کند و با توجه به شیب و احتمالا اضافه تناژ (تاکنون قبض باسکول تحویل نشده است) این اتفاق رخ می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ رضایی تصریح کرد: راننده قادر به کنترل وسیله نشده و از نبش خیابان شبدیز تا خیابان نیلوفر در مسیر مجاز به بدون کنترل حرکت و در نقطه نیلوفر با یک دستگاه میکسر برخورد می کند که البته خسارت خاصی نداشت اما در قسمت جلو و چپ به یک دستگاه پراید برخورد می کند که این پراید ۴ نفر سرنشین داشته و مصدومیت جزیی ایجاد می کند.

وی اضافه کرد: این کامیون پس از برخورد با پراید از تقاطع نیلوفر فیاضی به صورت خلاف جهت حرکت می کند و باتوجه به شیب، سرعت خودرو بیشتر شده و پس از طی حدودا نیم کیلومتر در  فیاضی شریفی منش در ضلع شرقی باتوجه به اختلاف سطح عملیات عمرانی آب فاضلاب، با دیوار باغ سفارت روسیه برخورد و دیگ با بتون از بدنه جدا شده و دیگ داخل باغ می افتد.

معاون ترافیکی پلیس راهور افزود: پس از این برخورد قسمت جلوی کامیون متلاشی و در کنار دیوار باغ سفارت متوقف می شود و راننده دراثر شدت ضربه در دم فوت می کند.

وی با بیان شرایط حاضر باغ سفارت روسیه گفت: در حال حاضر دیوار سفارت، توسط شهرداری با دیوار فلزی پوشش داده شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پوشش تصادف خودرو روسیه شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۷۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور با قابلیت بازرسی ساخته شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید میلاد فیاضی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان سازنده «زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور»، با اشاره به این‌که درحال‌حاضر ربات‌های زهپاد پرکاربردترین ربات‌های زیردریایی در دنیا به‌حساب می‌آیند، درباره ویژگی‌های ظاهری این دستگاه‌ها گفت: ظاهر عمومی بیشتر زیردریایی‌های هدایت‌پذیر از راه دور، تخم‌مرغی‌شکل است. ربات‌های تخم‌مرغی‌شکل، معمولا برای فعالیت‌های نظامی یا پیمایش‌های اقیانوسی استفاده می‌شود.

فیاضی ادامه داد: اما حوزه کاری ما، دستگاه‌های صنعتی و از نوع ساختار آزاد است که باتوجه به نوع پروژه طراحی می‌شود و معمولا تخم‌مرغی‌شکل نیست، بلکه به‌صورت ربات‌های استراکچری‌اند و از مزایای‌شان امکان تولید در ابعاد مختلف است‌. این‌مسأله باعث کم‌کردن هزینه‌ها می‌شود و امکان انجام عملیات در محیط‌هایی که فضای کمتری دارد را فراهم می‌کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: این‌دست‌ ربات‌ها علاوه‌ بر اجرای فرآیندهای صنعتی، قابلیت انجام فعالیت‌های نظامی هم دارند که از آن‌جمله می‌توان به قابلیت خنثی‌کردن مین‌های دریایی یا مین‌گذاری‌های دریایی اشاره کرد اما رویکرد ما توسعه ربات‌های صنعتی است و بازرسی از اولویت‌هایی است که برای این ربات‌ها، درنظر گرفته می‌شود.

فیاضی افزود: بازرسی‌های زیرسطحی در حوزه‌های مختلف اتفاق می‌افتد‌ برای‌مثال، نصب تجهیزات در کف اقیانوس‌ها و کابل‌گذاری‌ها و لوله‌گذاری‌هایی که زیر دریا برای شرکت‌های فعال در عرصه‌های نفت و حفاری انجام می‌شود.

وی درباره ویژگی‌های فنی این زیردریایی تصریح کرد: ربات‌های مدل‌ بازرس به‌کمک حسگرها و دوربین‌هایی که روی آن‌ها نصب شده‌اند، عملیات بازرسی از این کابل‌ها و لوله‌ها را برای بررسی خرابی‌ها و مواردی شبیه به این انجام می‌دهند اما ربات‌های مدل کلاس‌های کاری، علاوه‌ بر بازرسی‌، یک سری عملیات را هم می‌توانند پوشش بدهند. باتوجه به‌ این‌که درجه آزادی از ویژگی‌های بارز این ربات‌هاست و به آن‌ها اجازه می‌دهد در حد غواص زیر آب قدرت عمل داشته باشند.

این فناور حوزه صنعت دریایی، در این آر. ا. وی‌ها مقدار آن بسیار بالاست و باعث شده که بتوان از آن‌ها در فرآیندهایی مثل جوشکاری، برشکاری، جابه‌جاکردن اجسام و حتی باز و بسته‌کردن شیرهایی که زیر آب وجود دارند، استفاده کرد. رباتی که ما در کلاس کاری داریم از قابلیت نصب دو بازوی رباتیک برخوردار است.

فیاضی در خصوص عمق کاربری این ربات‌ها توضیح داد: ربات بازرس محصول ما قابلیت نفوذ تا عمق ۱۵۰ متری را دارد و ربات کلاس کاری ما برای پایین‌رفتن تا عمق ۴۰۰ متر طراحی شده اما این طراحی اسمی است، زیرا ما این عمق را در خلیج‌فارس نداریم. از آنجا که به‌دنبال رسیدن به بازارهای بین‌المللی هستیم تولید ربات کلاس کاری با طراحی عمق ۴۰۰ متر مد نظر ماست.

 فیاضی در این‌ خصوص گفت: یک سری از محصولات ما برای علامت‌گذاری خطوط زیرسطحی استفاده می‌شود. در نظر بگیرید زیر دریا کیلومترها خطوط انتقال وجود دارد که کابل‌ها و لوله‌های انتقال نفت و آب به اضافه کانال‌های زیرسطحی که حفاری می‌شوند را شامل می‌شود. با گذر زمان و با توجه به عارضه‌های طبیعی که در کف دریا رخ می‌دهد، تشخیص این خطوط انتقال بسیار دشوار می‌شود.

این فناور حوزه صنعت دریایی با ارائه مثالی گفت: تصور کنید در نقطه‌ای از این خطوط زمانی تعمیراتی انجام شده و سال‌ها از آن گذشته است‌. برای بازرسی آن محل یا همان شخصی که تعمیرات را انجام داده باید بیاید و آن نقطه را به‌ سختی پیدا کند یا باید از فناوری‌های جدید بهره گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصادفات مشهد ۸۲ مصدوم بر جا گذاشت
  • سه مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور شوش - اهواز
  • زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور با قابلیت بازرسی ساخته شد
  • ۸ کشته در تصادف رانندگی جاده‌های فارس
  • درگذشت یک امام جمعه بر اثر تصادف با آمبولانس
  • امام‌ جمعه این شهر در اثر سانحه تصادف درگذشت + عکس
  • تصادف در سه راهی گتوند یک کشته و ۵ مصدوم بر جای گذاشت
  • کشته شدن سه نفر در برخورد پژو با کامیون
  • تصادف مرگبار در شهرستان گتوند
  • مرگ تلخ کارگر شهرداری بر اثر تصادف