Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@23:07:42 GMT

معرفی تولیدکننده بتونیر یا میکسر بتن

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۸۸۵۴

معرفی تولیدکننده بتونیر یا میکسر بتن

امروزه با سرعت گرفتن هر چه بیشتر ساخت‌وسازها اکثر پیمانکاران برای اینکه بتوانند سرعت کار در پروژه‌های عمرانی خود را بالا ببرند، برای تولید بتن با کیفیت از بتونیرها استفاده می‌کنند (میکسر بتن و یا همان بتونیر یا خلاطه از دیرباز نیاز پیمانکاران در این صنعت را مرتفع ساخته) و بتن با کیفیت‌تری نسبت به گذشته در اختیار آنها قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا بنابر اعلام شرکت پارس موتور، این شرکت یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده و تأمین‌کننده ماشین‌آلات ساختمانی می‌باشد که با داشتن دانش و تجربه در سال‌های متمادی توانسته نیاز تولید در این صنعت را مرتفع سازد. لطفا جهت انتخاب بهترین بتونیر و اطلاع از قیمت بتونیر با مشاوران پارس موتور تماس حاصل نمایید.

انواع بتونیر یا میکسر بتن:

۱. بتونیر ۲۵۰ لیتری

۲. بتونیر ۳۵۰ لیتری

۳. بتونیر ۴۰۰ لیتری

۴. بتونیر ۵۰۰ لیتری

۵. بتونیر ۷۵۰ لیتری

۶. بتونیر یا میکسر بتن ۱۰۰۰ لیتری

۷. بتونیر ۱۲۰ لیتری آزمایشگاهی

در انتخاب بتونیر و یا میکسر بتن باید به چند نکته مهم توجه داشته باشید

۱. نوع ورق آهن بکار گرفته‌ شده در تولید میکسر بتن و نوع جنس ورق که حتما باید از ورق آهن ضد سایش باشد و این خود یکی از مهم‌ترین خواسته‌های مصرف‌کنندگان و پیمانکاران می‌باشد.

۲. در درجه دوم برای خرید یک میکسر بتن، چیزی که باید مورد توجه قرار بگیرد نوع موتور بکار گرفته‌ شده در بتونیر می‌باشد که می‌توان در آن از موتورهای سه فاز و تکفاز استفاده گردد، نوع سیم‌پیچی آن از نوع سیم مس می‌باشد و باید آمپر مناسبی داشته باشد.

۳. بتونیر باید دارای شاسی مقاومی باشد که اصولا این شاسی از نوع قوطی‌های آهنین با ضخامت بالا در نظر گرفته می‌شود.

۴. بتونیرها دارای دو مدل دنده دور دیگ (این مدل از دستگاه قدرت چرخش و میکس بتن را از طریق موتور به دنده‌ای که در دور دیگ قرار دارد منتقل می‌کند) نوع دیگر این ملات ساز بتونیر دنده زیر نام دارد که قدرت دورانی دیگ از دنده‌ای که در کف دستگاه تعبیه گردیده تأمین می‌گردد.

۵. در ساخت بتونیرهای کوچک، اصولا در سایز بتونیر ۲۵۰ لیتری الی میکسر بتن ۴۰۰ لیتری از ورق آهن ۳ استفاده می‌شود و نیروی گردش جهت تخلیه دیگ توسط یک فرمان که به گیربکس متصل گردیده به دیگ منتقل می‌شود و عملیات تخلیه و سپس بارگیری انجام می‌گردد.

اکثر پیمانکاران برای کارهای کوچک و جاهایی که دسترسی کمتری دارد از این ملات سازها و بتونیر ها استفاده می‌کنند.

۶. بتونیر ۵۰۰ لیتری و بتونیر ۷۵۰ لیتری و بتونیر ۱۰۰۰ لیتری جزو ملات سازها یا میکسر بتن‌های بزرگ محسوب می‌شود که ورق ضخیم‌تری نسبت به سایز کوچک‌تر دارد و دارای یک پیمانه جهت بارگیری و جک هیدرولیک جهت جابجایی پیمانه می‌باشد.

قیمت بتونیر یا میکسر بتن و عوامل موثر در آن

عواملی که در قیمت بتونیر تاثیر بسزایی دارد می‌تواند خیلی متفاوت باشد، شاید از دید یک مصرف‌کننده بتونیرها آن‌ چنان تفاوتی با هم نداشته باشند، در اینجا به تک‌تک آنها اشاره می‌کنیم.

الکتروموتور بتونیر: الکتروموتور دارای سیم‌پیچی مس و سیم‌پیچی آلومینیوم می‌باشد که شرکت پارس موتور از موتورهایی با سیم‌پیچی مس و با دور خروجی ۱۴۰۰ دور در تولیدات خود استفاده می‌کند.

در مرحله دوم نوع ورق آهن دستگاه بتونیر می‌باشد که بهتر است از نوع ضد سایش بوده تا از خورندگی در برابر بتن جلوگیری نماید.

در درجه سوم نوع جنس بکار رفته در تولید دنده‌های میکسر بتن و ضخامت ورق شاسی اصلی دستگاه و در درجه آخر گیربکسی که برای گردش دیگ بکار گرفته‌شده، گیربکس باید از نوع دنده‌برنجی باشد و نه چدنی، کلیه این موارد می‌تواند تعیین‌کننده قیمت بتونیر یا میکسر بتن باشد.

 پیمانکاران با در نظر گرفتن این نکات می‌توانند دستگاه مورد نیاز خود را انتخاب کنند.

 نکات اصلی در نگهداری و تعمیر بتونیر یا خلاطه

۱. برای شروع کار با بتونیر تکفاز باید سیستم برقی اعم از کلید و موتور و کابل برق را به‌طور دقیق چک کرد.

۲. دنده‌های بتونیر باید گریس کاری شود تا هم از استهلاک دنده‌ها جلوگیری گردد و هم از صدای کمتری برخوردار باشد و باعث گردد که دیگ به‌صورت روان عملیات میکس را انجام دهد.

۳. باید توجه داشت به مقدار گنجایش دیگ نسبت به بارگیری مصالح و تولید بتن اقدام کنید تا فشار بیش‌ از حد به موتور دستگاه وارد نشود و در زمان تخلیه نیز گیربکس آسیب نبیند.

۴. دستگاه بتونیر در جای صاف و مسطح قرار داشته باشد و هرچند وقت یکبار تایرهای دستگاه چک شود.

۵. بتن‌های مانده در دستگاه میکسر بتن باید از روی دیگ و بدنه پاک‌سازی گردد.

parsmotorsco.com وب‌سایت:

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پارس موتور میکسر بتن میکسر بتن سیم پیچی ورق آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۸۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟

انتظار می‌رود با استمرار اجرای سیاست تثبیت نرخ ارز و برقراری ثبات نسبی در بازار ارز در سال ۱۴۰۳، کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده استمرار داشته باشد و در نهایت منجر به کاهش بیشتر تورم نقطه به نقطه شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، از مهمترین اهداف اعلامی بانک مرکزی در دوره جدید فعالیت خود در دولت سیزدهم، جلوگیری از افزایش قیمت کالاها و خدمات به بهانه افزایش قیمت ارز است و از همین رو هم این بانک رویکرد تقویت ثبات و پیش‌بینی‌پذیری بازار ارز، جلب اعتماد فعالان اقتصادی و جلوگیری از سرایت نوسانات مقطعی نرخ ارز به قیمت کالاهای اساسی و مرتبط با معیشت مردم را در قالب سیاست تثبیت اقتصادی در دستور کار قرار داده است.

در همین راستا مرکز مبادله ارز و طلا به منظور ایجاد مرجعیت قیمت، افزایش حجم مبادلات رسمی و سهولت تامین انواع تقاضای ارز، تفکیک بازار رسمی به دو بازار حواله و اسکناس، پیگیری اقدامات ناظر بر بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور، جلوگیری از ایجاد درخواست‌های غیرواقعی تخصیص ارز، ایجاد انطباق میان نقشه ارزی و تجاری کشور، فراهم‌سازی بستر استفاده از منابع ارزی موجود در خارج از کشور از طریق دیپلماسی پولی و بانکی، پاسخگویی مناسب به انواع تقاضای ارز و عرضه ارز در حاشیه بازار به صورت محدود و هوشمندانه با هدف جلوگیری از نوسانات شدید و مقطعی ارز راه‌اندازی گردید.

بعلاوه آنطور که مسئولان بانک مرکزی بارها اعلام کرده‌اند، تقویت حکمرانی ریال به منظور مدیریت جریان‌های مالی و سرمایه‌ای مرتبط با بازارهای دارایی به‌ویژه ارز و طلا نیز با قوت در این بانک، پیگیری شد.

برآیند این اقدامات در کنار تهیه و تنظیم برنامه پولی برای کنترل رشد نقدینگی و پایه پولی برای سال‌های 1401 و 1402، منجر به ثبات بخشی به بازار ارز و مدیریت انتظارات تورمی و در نهایت بهبود وضعیت متغیرهای کلان اقتصادی بخصوص مهار تورم شاخص بهای تولیدکننده در سال 1402 و استمرار آن در ماه آغازین سال 1403 شد.

* همبستگی بالای نرخ ارز و تورم تولیدکننده

بررسی روند تحولات قیمتی شاخص بهای تولیدکننده نشان می‌دهد مقوله نرخ ارز و نوسانات ارزی متاثر از اجرای سیاست‌های ارزی تاثیرات قابل توجهی بر شاخص بهای تولید کننده بر جای گذاشته است.

نتایج حاصل از بررسی‌های صورت گرفته در این زمینه حاکی از تاثیرپذیری و همبستگی بالای زیرگروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» شاخص بهای تولیدکننده از متغیر نرخ ارز (نرخ حواله سامانه نیما) به ترتیب به میزان 0.7 و 0.9 طی دوره زمانی 1398 تا 1402 است.

مقایسه همبستگی رشد نقطه به نقطه گروه‌های کالا و خدمات در شاخص بهای تولید‌کننده با رشد نرخ حواله دلار در سامانه معاملات الکترونیک ارز با وقفه‌های صفر، سه و شش ماهه از سال 1398 تا پایان سال 1402

بر این اساس با توجه به اینکه عمده واردات کالایی کشور را کالاهای واسطه‌ای و سرمایه‌ای تشکیل می‌دهد (حدود 88 درصد از کل واردات گمرکی در سال 1402) که در واحدهای تولیدی مورد استفاده قرار می‌گیرند، می‌توان به خوبی آثار اجرای سیاست تثبیت را در تحولات قیمتی شاخص تولید کننده و کاهش قابل ملاحظه آن در طول ماه‌های اخیر ملاحظه نمود.

*کاهش تورم تولیدکننده با اجرای سیاست تثبیت

در همین راستا، بر اساس آخرین آمار، تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده از 103.1 درصد در اردیبهشت ماه سال 1400 به 23.8 درصد در فروردین‌ماه 1403 کاهش یافته که موید کاهش قابل ملاحظه 79.3 واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

 مقایسه شاخص‌های کالا و خدمات PPI با نرخ حواله دلار در سامانه معاملات الکترونیکی ارز طی سال‌های 1401 تا 1402 (100=1400)

* تداوم روند کاهشی تورم مصرف‌کننده در سال 1403

انتظار می‌رود با استمرار اجرای سیاست تثبیت نرخ ارز و برقراری ثبات نسبی در بازار ارز در سال 1403، کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده استمرار داشته و از آنجا که شاخص بهای تولیدکننده به نوعی شاخص پیشنگر شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی می‌باشد، ادامه‌دار شدن روند کاهشی تحولات این شاخص منجر به کاهش بیشتر تورم نقطه به نقطه شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی تا پایان سال گردد.

علاوه براین، نگاهی به سایر کل های اقتصادی نشان میدهد که رشد پایه پولی و پول نیز در فرودین ماه با کاهش محسوس همراه بوده است؛ طبق تازه‌ترین آمار اعلامی از سوی رئیس کل بانک مرکزی، نرخ رشد نقدینگی که تا پایان اسفند سال گذشته به 24 درصد کاهش یافته بود، در فروردین به 23 درصد رسیده است؛ رشد پایه پولی نیز طبق تازه‌ترین گزارش بانک مرکزی که ساعتی قبل منتشر شد در اسفند 1402 با 16.9 واحد درصد کاهش، به 28.1 درصد رسیده است.

ضمن اینکه نرخ رشد پول نیز که سال گذشته 33 درصد بود، تا 16 فروردین امسال به 16 درصد کاهش یافته است. رشد پول معیار مهمی برای انتظارات تورمی است و کاهش نرخ رشد آن نشانگر کاهش انتظارات تورمی است.

گفتنی است، ضریب فزاینده نقدینگی نیز در پایان اسفند‌ماه 1402 نسبت به پایان اسفندماه 1401، معادل 2.9 درصد کاهش یافته و به رقم 7.112 رسیده است.

بانک مرکزی معتقد است، در مجموع کاهش رشد نقدینگی، کاهش رشد پایه پولی، کاهش رشد پول و نیز تنزل ضریب فزاینده نقدینگی همگی دلالت بر اثربخشی سیاست های پولی بانک مرکزی مبتنی بر استفاده ترکیبی از کلیه ابزارهای سیاست های پولی دارد که این موضوع نه تنها در سال گذشته بلکه به صورت موثرتری می‌تواند تاثیر منجر به تداوم پایدار روند نزولی نرخ تورم در دوره های زمانی آتی داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید ۱۵ میلیون لیتری بنزین در پالایشگاه آبادان
  • بی وای دی شارک : این پیکاپ چینی، خارجی شد! (+تصاویر)
  • پاوربانک‌های جدید سامسونگ معرفی شد
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند